Kig forbi galleriet

Claus Gress bor i Kragenæs på Vestlolland

Og har i mere end 40 år tegnet bestillingsopgaver til både private og erhvervslivet. Mange akvareller med naturmotiver har ført frem til de første forsøg med oliemaleriet. Billederne udføres med sans for detajlen og stemningen, men målet er et mere impressionistisk udtryk.

Netgalleriet vil senere præsentere kul- og kridttegninger samt flere skitser. Mine arkiver rummer et større antal færdige og ufærdige arbejder fra forskellige lokaliteter. Flere af dem fortæller allerede i dag historie. Disse egner sig glimrende som gave til den særlige lejlighed, eller til et minde om den egn man kom fra. Tænk på, at de ikke, som andre gaver, kan købes i en almindelig forretning.

Men bemærk venligst, at opgaver også kan udføres på bestilling til priser ml. 14-1600 kr for et A3-arbejde - excl. rettigheder til reproduktion og beskedne omkostninger ved transport. Firmaer skal ikke glemme, at indkøb af kunst op til 12.600 kr kan straksafskrives i samme års regnskab.

Giv mig et ring og kig ind ! Jeg bor på den 1. markvej til venstre (ned mod skoven) inden du kommer ind i Kragenæs - i gård nr. 2 - måske har jeg noget du synes om ?

kragenaesvej25b

Claus Gress

Kragenæsvej 25 B
DK-4943 Torrig L
Mobil: 61 28 13 84
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Færgen Bukken-bruse i Kragenæs havn